"UW COMMERCIËLE PARTNER"

Welkom bij Salesimpuls

Partners

Oh Norman Benelux

Zie bij onze trainingen en workshops!

Internationale sales/communicatie trainingen van “Oh Norman

Ik ben een van de gecertificeerde salestrainers van het trainingsconcept “Oh Norman”. Dit trainingsconcept is ook uitermate geschikt voor midden/groot bedrijf en multinationals.

Wij introduceren dit trainingsprogramma op het directie/management level. Als er commitment voor onze aanpak is dan start de uitrol volgens het “Train de Trainer concept” (beschikbaar in vele talen). Hierbij dragen wij het “ownership” van de trainingsfilosofie over aan uw management. Wij leveren u de materialen en uw (sales) managers trainen uw medewerkers en delen hun enthousiasme en ervaring. Ons trainingsmateriaal is praktijkgericht, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te trainen. We ondersteunen uw managers, in hun rol als trainer, met uitgebreid videomateriaal. Al het videomateriaal is professioneel opgenomen in de ORF Televisiestudio in Oostenrijk.

Duurzaam resultaat….

Door de nieuwe bedrijfscultuur, doelstellingen en processen te verbinden met competente medewerkers, verankeren wij klantgerichtheid en zakelijk succes bij onze klanten

(zie ook www.ohnorman.nl). Referenties op aanvraag en op de website van “Oh Norman”.

Kijk verder op deze website voor meer informatie of

MENU