"UW COMMERCIËLE PARTNER"

Welkom bij Salesimpuls

Commerciële Trainingen en service gerichte trainingen.

 

Ik geef 3 soorten trainingen (combinaties mogelijk)

Salesimpuls maatwerk trainingen

Juist mijn praktijkervaring wil ik graag delen met mijn klanten. Het uitgangspunt is dat de cursisten direct met de behandelde materie aan de slag kunnen. Hierbij wordt uitgegaan van het principe “Consultative Selling”. De trainingen zijn altijd interactief. Ik kan dit vooral effectief realiseren na een behoefte inventarisering. De feedback van mijn klanten na de training is dan ook vaak “het is net alsof je hier zelf al een tijd werkt”.

Salesimpuls thema gerichte trainingen

Mijn thema gerichte trainingen zijn trainingen/lezingen met een specifiek onderwerp zoals bijvoorbeeld Cross Selling, Co-creatie, effectief netwerken en “ambassadeurs” trainingen.
Vraag mij naar de mogelijkheden.

Internationale sales/communicatie trainingen van “Oh Norman

Ik ben een van de gecertificeerde salestrainers van het trainingsconcept “Oh Norman”. Dit trainingsconcept is ook uitermate geschikt voor midden/groot bedrijf en multinationals.

Wij introduceren dit trainingsprogramma op het directie/management level. Als er commitment voor onze aanpak is dan start de uitrol volgens het “Train de Trainer concept” (beschikbaar in vele talen). Hierbij dragen wij het “ownership” van de trainingsfilosofie over aan uw management. Wij leveren u de materialen en uw (sales) managers trainen uw medewerkers en delen hun enthousiasme en ervaring. Ons trainingsmateriaal is praktijkgericht, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te trainen. We ondersteunen uw managers, in hun rol als trainer, met uitgebreid videomateriaal. Al het videomateriaal is professioneel opgenomen in de ORF Televisiestudio in Oostenrijk.

Duurzaam resultaat….

Door de nieuwe bedrijfscultuur, doelstellingen en processen te verbinden met competente medewerkers, verankeren wij klantgerichtheid en zakelijk succes bij onze klanten (zie ook www.ohnorman.nl).
Referenties op aanvraag en op de website van “Oh Norman”.

 

 

 

Kijk verder op deze website voor meer informatie of

Diensten

Business Development

Omdat wij maatwerk leveren, is een vast onderdeel en essentieel voor een goed resultaat...

Consultancy

Consultancy is een breed begrip. Wij zien het als een kort traject startend met...

Spar- en brainstormsessies

Het is voor de leiding van een bedrijf, of dit nu de directeur zelf is of leden van het MT team, zeer verstandig...

MENU